Var med emma, väntar på att

Var med Emma igår. Så det blev ingen träning. Men funderar på att cykla en mil. om vädret tillåter.

Läs så får ni veta

Ska snart gå och lägga mig har inte sovit många timmar den här helgen. Men jag kolla nyss statistiken den var dålig snälla tipsa om min blogg då är ni bäst!!!!

planer

MÅNDAG: Träna och städa TISDAG: Ta det lungt ONSDAG: Träna TORSDAG: Gitarr FREDAG: Ta det lungt LÖRDAG - SÖNDAG: Vara på landet hos kusse

Snart dop

Snart åker vi ut på landet och hjälper till lite innan dop. Men först ska vi väll bli klara här hemma. Ta det lungt idag det sägs ju att jorden ska gå under idag. Mend et kommer inte hända. Så lev bara som vanligt och ha det bäst!!!!!!11

Nåt test

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? tjej Vad står det i ditt femte sms? albert- dd? Vem ringde dig senast? mamma Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? En bild på min kusin som sover Vilket språk är din mobil på? Svenska Vad heter din ringsignal? Har ingenanning Hur många sms har du i din inkorg Resande den igår men inte helt har 15 för smsade efter och idag Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från? Johanna- Hej! Har du haft det bra på Gotlang? Idag är det dags! Har du bestämt vad du ska ha på dig? Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från? Åsa (moster) Gott nytt år lilla hjärtat. Hoppas ni haft en mysig kväll kram åsa Hur många sms har du i kategorin "skickat".? 4 rensade den oxå Vem är din 13:e kontakt? Dogulas R Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner? Frida- Vi var det iaf men nu träffas vi inte så mkt men jag älskar henne fortfarande men vi är kanske inte bästa vänner Ogillar du nr 5? Amanda Nej Har du varit i hop med nr 1? Jonte (det står en 1 före för han ville vara först) Ja det har jag! Vad har din mobil för färg? Silver svart Slutligen, var detta testet ett av de roligaste Nja

Har haft det bäst

Kom hem typ kvart 11 i går natt. var Ganska trött då. Men jag har haft det bästa. Alla i min klass är så roliga:) Men jag och satt och pratade typ nonstop i en timme på pendeltåget och efter ett tag började Ämma oozå. Jag tror vi kanske var lite trötta!!!!

Kmr hem idag

Idag kmr jag hem så då får ni ett riktigt inlägg eller vad man ska säga! Men kmr hem ganska sent. Bloggar ikväll sötnosar

Saknar men ändå inte

Saknar min familj men det är underbart här. Fast jag saknar er och kunna blogg. För jag har ju ställt in det här blogginlägget. Hoppas ni har det bra här hemma. Fast jag är ju i sverige men ändå!!!

Sitter troligen på båten nu och har

Hej! Jag sitter troligen på båten nu och har det bäst. Men kmr sakna min familj! Ni får bilder när jag kmr hem!!


Jag är spänd

Hej! Håller på att packa det sista, i morrn åker jag. Ska bli så kul, jag har verkligen världens bästa klass. Alla är så roliga och snälla. Ska ställa in ngr inlägg så att ni har nåt att läsa.


Hinner inte

hinner inte blogga så mkt för ska cykla till skolan nu. Men bloggar ikväll sötnosar!!

God natt

God natt går och lägger mig nu blir en lååååååång dag i morrn. Men vi hörs

Tränar med mamma

Ska sticka iväg och träna me dmamma ett tag. Skriver när jga kmr hem sen!!

Mina små sötnosar

Hej mina små sötnossar just nu chattar jag som vanligt har packat lite men tröttnade på det men jag måste ju packa klart snart

Dom var ledig men inte vi men det var iaf kul att

Hej! Idag kom Frida till skolan för dom var lediga men inte vi :( Mend et var iaf kul att hon kom var längesen vi sågs. Nu ska jag packa för på onsdag bär det av till gotland!!!!

Dagen motto uppskata ditt liv

tänk att vissa får jobba varjedag även fast dom bara är barn, medans du ibland är så slö att du inte ne sorkar gå till telefonen när det ringer, utan väntar på att nån annan ska svara! Du skulle göra nästan vad som helst för att slippa skolan medans andra skulle göra allt för att gå iskolan. Tänk igeno det här och tänk hur bra du har det!!!

Skola idag

God morgon! alla idag är det skola det är slöjd vill bli klar med min hylla idag. Önska mig lycka till!!!

www.sarahtjulander.blogg.se

jag har skrivit om hennes blogg förut men det gör inget om den talas om igen. Nu ska sarahtjulander.blogg.se ha en tävling om veckanblogg. Och jag ska vara med så vf är inte du med oxå!!!!

gör nåt för er

Håller på och ställer in ngr inlägg som ni kan läsa i morrn!!

En unge i minuten

Just nu sitter jag och kollar på En unge i minuten.  Verkar så ont att födda barn, men ändå det underbaraste så finns.

Bra gjort saade

Jag är glad idag Eric Saade kom 3 det var bra gjort. Go saade. Idag fyller min mormor år så Grattis!!!

Dagen motto

Ett lyckligt hem behöver inte alltid vara städat och fint. En underbar familj håller inte alltid sams men dom finns alltid där för en när man behöver dom!!!

Var med Sara nu affären

Hej! Var med Sara efter dansen hos henne. Snart ska jag  och mamma och iväg och handla. Vad ska ni hitta på ikväll???

u

Hej! Vaknade ganska tidigt i morse men låg i kvar i sängen och kollade på tv! Snart är det dansa.

Hittade ingen bra bild på mig. Jag blir aldrig bra på kort!!

Här är en bild på mina katter!    Så det fick bli på mina underbara katter. I love you!!

Dagen motto

Be carefull, take care of evry minut of your life!!!

Snart

Snart ska jag till skolan!! Är lite spänd men min lärare tkr att det har gått väldigt bra för mig på Nationellaproven. Dagens motto dycker upp under dagen.

Planer för dagen!!

Först utvecklingsamtal sen vara i skolan. Sen ska jag föja med Cornelia och Sussie till västerås. Man måste ju kolla in ny IKEA. Har ni vart på Ny IKEA, vad tyckte ni???

Gick upp 5 över 6

God morgon gick upp 5 över 6 idag och duscha. Skönt! Nu har jag ätit yogurt och o´boy.
Dagensplaner dyvker upp idag. Ställer in det och har ställt in massa andra inlägg okej inte massa då.
Har fortfarande inte hittat den där sladden så får bli en gammal bild.

har en riktigt lös tand

Har en lös tand riktigt lös. Den är så irreterande. Jag har typ tappat 12 tänder hur många har ni tappat?
Kram  wilma

Chatt galen

Har typ sittit och chattat med en i 1 och en halv timme!!

Mitt motto

Dansa är det ända jag vill göra jag vill dansa hela dagen varje sekund. Jag vill känna rytmen genom hela mig!!

Fredagen den 13

Sitter och chattar med ngr från skolan. Gud vad mkt tid jag spenderar vid datan. I morrn är det Fredagen den 13 och jag har utveklingsamtal då. Hjälp!! Var försiktiga alla min bloggläsare!!! Nu kanske jag ska ägna mig åt att chata meed dom! Hände en unerbar sak på skolan idag. Men det kan jag inte säga!!

aa vart är den

Hittar fortfarande inte den där jäkla sladden. Jag bjuder på en gammal bild ist!!!

Blixter och dunder magiska under...

Blixter och dunder magiska under. Det har Åskat och blixtrat till nån  enstaka gång här. Det är inga magiska under, hatar när det är så. Ni får outfit sen för hittar inte sladden som man laddar in bilderna med.

jag döööööör

Så varmt sitter med en blöt handuk på huvet. Svettas som bara den. Vad ska ni hitta på i kväll??

Showen var bra!!!

Hej! Idag var vi på den där showen den var skit bra. vill se den en gång till!!!! Snart ska jag iiväg och cykla. Om jag orkar. Idag är det varmt igen. Men det är skönt Men ska nog dansa lite innan. Väntar nog med cykelturen tills det blivit lite svalare. Vad ska ni hitta på ikväll?
Vad ska ni kolla på för nåt på tvn om ni ska kolla?

Idag

God morgon babes! Idag är det utedag sen ska vi i väg och kolla på en showen. Sen blir det hem och träna. Men ni får ha en bra dag. Kanske ställer in några inlägg som poppar upp underdagen

Knäböj

Ska köra några knäböj nu. Även fast jag är as trött!!

Frågestund!!!!

Kommentera frågor nu!! Fråga på!!


Hemma

Hejsan alla! Är skit varmt idag. Efter skolan gick jag och Nora lite på stan. Nu ska jag försköka hitta nån bra övning så att man stärker framsidalår. Nån som har nåt tips???

Bjuder på en bild medans ni väntar på att jag kmr hem


God morron idag..

God morrgon alla!! Idag är det skola tror jag blir kvar ganska länge. Men ni får ha en underbar dag. Tror det blit lika varmt idag.

Packar

Håller på att packa lite till klassresan. Ska bli super kul men orkar inte blogga just nu.

Sarah Tjulander

Hej! jag tkr att alla ni som läser ska klicka på den här länken www.sarahtjulander.blogg.se Och läs hennes blogg jag älskar den . Om det inte vore för henne skulle jag sluta blogga. så läs hennes blogg den är bäst och hon är super gullig.

Spruta ajaj

Hej! Idag började vi med sljöd. Jag ska göra en hylla till min kussin i doppresent. Det var kul men nåt mindre kul. Var att tjejerna min klass skulle ta den sissta sprutan mot livmoderhalscancer. Det gjorde skit ont. Men man fick en penna och två ganska stora sudd. Men det har varit super varmt idag skönt. Men het.

Bones vart är du

Ska kolla på Bones. Men det börjar aldrig. Hoppas ni får en skön kväll. Här är det som en bastu, så msn får gå ut var femte minut

Ut

Jag kolla på en film om  katter som vi b.l.a vann när Tiger vann på Kattutställningen som vi var med på!! Nu ska jag ut och se om jag ser Tiger eller om han har försvunnit på ett äventyr till. Sen ska jag borsta Tyzon.Här är världens underbaraste katt. Älskar dig tiger!!! Dålig kvallite men whatever

hur hittade ni mig

Hej! Kör en dagens fråga??? Hur hittade ni min blogg??

Film

Nu ska jag gå och kolla på en film för jag är så himla trött. Vifår se vad det blir för film.

Allt bra

Hej! Det var en som frågade om allt var bra. Och jag allt är bra känns som sommarlov. Igår var det fixardag och dans. Sen var Ämma och Sara hos mig. Sara sov över. För Ämma skulle till stallet så hon kunde inte. Nu ska jag ta det lungt och slappa lite. Är allt bra med er?

Filippahagdahl

Hej! Jag följer en super bra blogg. Men tyvärr så kanske hon ska sluta blogga. Så ta Nu och klicka www.filippahagdahl.blogg.se Så kmr ni vara fast!!!

Chokladpudding

Hej! Får bli ett snabbt inlägg nu. Jag ska hjälpa mamma i köket. Jag ska göra choklapudding med grädde. men bloggar mer sen!!

<
Ja jag kom inte sist det gjorde Tuvfa men jag låg sist hela tiden! Sen köpte jag och Sara varsin slahs. Det var gott. Nu ska jag spela Xbox om det nånån funkar.

Bowla hoppas jag har tur

God morgon. Tog mig tiden att blogga lite nu men det får bli ett snabbt blogginlägg. Hinner inte vissa nån outfit. Idga ska min klass åka och bowla för att vi är klara med alla nationella prov!!! Men jag är typ sämst av alla på att bowla men ibland har man tur.

Duschat och lite till

Har duschat klart har tagit några bilder och försökt fått igång min dator men det gick inte. Ska snart gå och kolla på tv. Får se om jag tar med mammas dator dit.                        Här är en inte så fin bild på  mig.

Snacka cool

Ska snart duscha. Allt gick bra på gitarren. Efter att jag har duscha ska jag blogga om vad jag ska göra. Så om typ en kvart så får ni klicka in på min blogg igen. Hittade den här coola bilden när jag skulle hitta en bra bild på en dusch på googel. En sån dusch vill jag ha!

Snart gitarr

Snart är det gitarr men först pankakor men inte riktigt än. Är lite tidigt med middag nu. Ska snart hjälpa till att städa lite. Ganska kul för jag ska få stryka och det är kul!!!  Sen ska jag väll plocka lite på mitt rum. Mindre kul, vf är det så att det är roligare att städa i dom andra rum än sitt eget. För jag tkr om att städa alla andra rum i huset. Men inte mitt det är så tråkigt. Men nu ska jag inte tråka ut er mer med mina tråkiga funderinga.

har varit sjuk har inte

Hej! ledssen för att jag inte har bloggat har varit sjukt och inte orkat eller haft lust att blogga. Idag var jag med Sara fast hon blev lite arg på mig. För ibland så kan jag bara prata och prata. Sen kan jag ställe rn fråga som man inte ens hinner svara på innan jag börjar prata igen. Så hon tejepade för min mun. Jag ibland kan jag inte ens vara tyst i 3 sekunder. Men nu ska jag sluta blogga.

RSS 2.0