kleppen

heej  jag är på väg till kleppen. ska ditt med sara och hennes familj!! ska bli skönt attslippa skolan och så. Kmr inte kunna blogga nåt men ställer in några inlägg!!! kmr sakna alla här hemma men vi ses på sösndag/måndag

God morgon

God morgon!! Ja jag håller på att göra mig i ording ska snart sticka till skolan. Idga ska jag vara barnvakt igen. Känna lite pengar. Så blir inte några blogg inlägg tror jag. Om jag inte ställer in några får se om jag gör det.


Chuk

Just nu sitter jag och kollar på Chuk. Idag har jag varit i skolan var helt okej. Sen var jag med Sara hon hjälpte mig att packa till Kleppen. Sen har jag pluggat och tränat. Glöm inte att skriva vad ni tycker jagska skriva  om på bloggen!!!!!!

Cornelia is gone

Ja cornelia har åkt hem nu för er som inte fattar så efter vi hade vart hos henne åkte vi hem hit. vi har bakat muffins glass och chokladsås. Det blev sper gott

Cornelia

Jag ska snart åka till världens bästa Cornelia. Vi ikmr nog ha as kul.  Vi har inte varit på typ tusen år känns det som. Det är väl lite så det blir när man går på olika skolaor. Men jag kmr aldrig glöma Dig. Älskar dig Cornelia!!!!

ska jag eller inte

Funderar om jag ska tonna håret lite brunare jag vill iaf testa det går ju att få bort sen.

Nora

Träffade Nora på stan vi käkade lunch jag åt taco sallad!! Sen gick vi runt och kolla lite i olika affärer. Jag köpte en trjöa på JC och ett par skor på LIndex. Lägger ut bilder sen!! Tänkte fråga er alla läsare om ni tycker jag ska börja med sånt som typ alla andra bloggar har e.x dagens outfit,  frågestund, veckans låt eller nåt sånt!! Snälla ni är världens bästa läsare om ni säger vad ni tycker jag ska skriva om på bloggen!!!


Jävla naglar

Hatar mina naglar dom är så jäkla fula!!! Men nu ska jag måla dom hoppas dom blir lite finnare då!!! Ja jag har kommit hem från dansen nu ksa jag hitta nån att vara med!!!

Dans

jag orkade inte skriva igår när jag km hem hade iaf as kul. Efter Talang var det ju disco jag hade as kul jag dansade med Tora och Petra. Petras lillebror går i minklass så det var därför hon var där. Även om hon nyss hade kommit hem från falun och sa att hon var as trött så verkade hon ha kul. Men nu ska jag snart sticka iväg och dansa. Men måste träna lite på dansen först. Jag skriver mer när jag kmr hem!!!!


Talang ikväll

Ja ikväll är det Talang på skolan det är min klass som håller i det.För att vi ka få ihop pengar till klassresan!!! Hoppas vi får in mkt pengar jag ska vara en som prata som en pogramledar. Sen i pausen så ska jag ochd en andra som är pogramledare dansa till dance alone. Önska mig lycka till!!!

hmmmm huvudvärk hmmm

Har varitpå gitarr kom nyss hem. Men har huvudvärk :( beror nog på att jag dricker för lite. Just nu sitter  jag och funderar om jag ska börja spela innebandy igen. Fast vet inte om det finns ett lag för tjejer här där jag bor??
Vad tycker ni, ska jag börja eller inte???????
Snälla alla underbara bloggläsare hjälp mig med enna fråga!!!

Omg OMG OMG

heregud mitt statistik rekord är nu 33. Har Fått jätte måga kommentarermen har varit så himla upptagen hela vecka men ska försöka lägg ner lite mer tid på bloggen. Till alla som frågar om jag vill vara med i " Veckans blogg" så är jag med kanske är försent att anmäla sig nu men iaf men nu måste jag göra massa saker. Som sagt hag är en upptagen människa som har fullt upp!! Bloggar mer i morrn jag lovar!!!

Frida

Sitter och chattar med världens bästa Frida. Kolla hennes blogg som hon har med sin kompis http://fridisofridor.blogg.se/ men måste snart sätta igång och städa lite mer. Jag kanske tar en liten paus kanske tar lite glass!!

sorry

Ledssen för att jag inte har bloggat. Sålde fika till klassresani lördgas sen åkte jag och bada med min kusin. Sen var jag hos min kusin sen skulle vi på 60 årsfest. Ja hela helegn har varit stressig. Nu ska jag städa lite för då har mamma lovat mig 100 kr. då Har jag 803 kr men skrivbordet som jag vill ha kostar typ 900 med alla tillbehör

kusse Lion

sitter och glor på datan i kväll blir det lungt!! Tror jag håller på att bli sjuk :( I morrn ska min klass sälja fika till klassresan och dom kmr Lion (min kusse) LÄngtar så han är så himla söööt!! För er som undra så är han inte ens ett år. Tänkte ha en frågestund då skriv er frågor som en kommentat!!

Kommentar

Heej! det var nån som typ hette Jonte som hade skrvit att om jag ville ha mera läsare. Skulle jag lägga ut mer bilder. Undra bara vad menar du för bilder och vad tycker alla andra att jag isf ska lägga ut för bilder!!




Ps. Mittt staistik reckord är faktist nu 25 stycken. Jag vet helt underbart. Tach dom andra som också har kommenterat!!! 


Postat av: Jonte

Om du vill ha med besökare tror jag att du behöver lägga upp fler bilder :)


spagat

Ska kunna gå ner i spagat tills den 25 mars. Hoppas jag klarar det!! Nån som har nåt tips..
Ja hinner inte blogga just nu måste strechtcha. Önska mig lycka till!!

Picassas

Nu har jag iaf laddat ner ett pogram så att jag kan göra en header men orkar inte hålla på med det nu!! Ska snart gå och lägga mig. Men ska kolla lite på tv först. Jag har en viktig sak att säga men det får ni veta i morrn.

Eric saade

Eric saade gick vidare jag tyckte han var ganska bra han e iaf söööt. Men tyvärr tror jag inte han kmr gå hem hos dom andra länderna!!!1

Dans tränning

Heej! Snart sticker jag iväg på träning. Det blir anntingen bio idag eller i morrn. Men nu ska jag träna lite på dansen innan jag sticker!!

Lunch

Sitter och äter lunch nu!! Med sara, jonteoch albert!!! Jag vet inte när jag kommer hem får se sen kanske efter 15.00

Fredag

Snart stickeer jag till skolan. Idag är det fredag så himla skönt!!! I morrn blir det kanske bio med sara...
Jaghar inte hunnit blogga på ett tag ska fösöka förbättra mig.Jag skriver mer när jag kommer hem från skolan!!

Tiger & tyzon

Här är en bild på mina katter!

Skolan

heej! jag är på skolan men detta är tidsinställt så att ni har nåt att läsa!!! Hoppas ni har det bra alla få läsare. Ska se om jag kan fixa en header snart!!!

Skola-jobb

Heej! Snart sticker jag till skolan. Kmr inte kunna blogga så mkt idag efter skolan ska jag iväg och jobb.  Men bloggar när jag kmr hem

duscha och plugga

Nu ska jag gå och duscha sen blir det att plugga lite!

Staestik rekord (hahha)

Ja jag har statestik reckord 2. Jag vet det är ingen som läser men ändå!!! Idag var det skola. Nu måste jag sräda och träna lite gitarr. Men först ska jag äta lite...................................................................................................................................................................................... Glass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Tiger tiger tiger tiger tiger

Här är världens underbaraste katt. Älskar dig tiger!!! Jag sitter och pussar på han just nu. Jag tror inte jag skulle klara mig utan han!!!!

Just ja!!!

Jag hade tänkte ringa Cornelia nu. Men jag kom på att vi ska fira min morbro som fyller år idag. Men jag vet iinte när så jag kanske kan vara med cornelia, Hoppas det!!!!!


VARFÖR!!!!

God morgon. Jag vaknade 06.53. Vf kan man inte sova på helgerna!! Idag tror jag att jag ska vara med nån kanske med Cornelia var så himla längessen!!!! orkar inte blogga så mkt idag men jag fixkar några tid inställda inlägg!! Kram kram!!!

Skiter i bion!!!

Heej!Nuär jag färdig fixa men skiter i bion tar det nästa helg. Då går Min låtsas fru. Den verkar as bra. Så idag är jag bara hemma. Jag tror inte att jag skulle palla att gå på bio för jag är as trött!!!! Vakna typ 07.00 i morse på en lördag!!! Nu ska jag ut se veckans låt! Jag hade tänkt börja med det fast att ni får rösta. Fast det är ju typ ingen som läser min blogg men ändå!!!

Tid instält inlägg

Heej! just nu duschar jag sen ska jag försöka lista ut vad jag ska sätta på mig. Det blev väldigt många inlägg idag. Men jag tror inte att det gör nåt!!!!

meen girls

Heej! Jag har kollat påmeen girls.Men nu måste jag bädda om säng!!Så ska nog sätta fart med det sen ska jga duscha ska se om det funkar med tidinställdainlägg kommer nog ett inläg sen när jag duschar!!!

Bio kanske men med vem??

Jag funderar på att kanske gå på bio, ikväll. Fast har två problem. Vet inte vilken film?? eller vem jag ska gå med??  Kanske med Cornelia. På den där åsa-nisse. Nån som har nåt tips på nån bra film som går på bioidag!!!


Städar inför

Heej! Städar förmin mamma ska ha tjej middag. Jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Men skriver det sen när det är bestämt. Nu måste jag städa!!

101 sätt att åka ur en gameshow

Heej! Sitter och kollar på 101 sätt att åka ur en gameshow. Det är as bra!!! Men nu ska jag passa på att göra lite glass medans det är reklam. Jag älskar glass.

Hann inte blogga

Heej1ledssen för att jag inte blogga igår. Men komhem typ halv 5. Sen skulle jag iväg på gitarr halv 6. Och efter gitarren, så skulle jag bort och gratta hon som jag brukar sitta barnvakt åt. Hon fyllde 8 år. Sen kom vi inte hem fören klockan halv 10.Så då gick jag och la mig. Men nu ska jag snart åka till skolan.

Veckans blogg start

Heej! Nu har jag duschat klart och allt där till. Nu kollar jag på tv!! Ska börja med veckans blogg. Så om ni har en blogg kommentera vad den heter? Så får vi se vem som vinner. Minblogg är inte så fin jag vet men jag vet intehurman gör en header.

Skrivbord!!

Heej! igen var inte så länge sen jag bloggade typ en 1 timme sen men iaf. Jag ska snart gå och duscha. Håller på att kolla på skrivbord, jag ska köpa ett nytt. Men hittar ingen bra bild på det jag vill ha. Det är från Ikea. Det heter typ Micke och är vit. Men ska ha lite extra delar till men om jag köper det ska ni självklart få se en bild. Jag ska försöka blogga lite mer. Ska se om jag kommr upp på topplistan för mest aktiva bloggare.

aj min rumpa.

Heej idag var vi åk åkte pulka i pilotbacken. Det var as kul när vi var typ 26 st som åkte på en pressäning högst upp i från. Men vi kom alltid på ett hopp så då flög man skit högt. En gång hoppade jag högt upp luften sen landade jag på fötterna. Men flera gånger så landade jag på rumpan så har lite ont.

RSS 2.0