Orkar inte

Är hemma skulle kanske gått på disco idag med tror inte jag orkar! Nu ska jag snart äta lite grött

God natt

jag köpte en bikinöverdel Petra med. Men nu är jag så trött. Så orkar inte blogg. Så jag säger godnatt!!

Cornelia-gitarr-mammasjob-träffa petra-Tjejkväll-hem

Hej! Cornelia var hos mig ett tag. Sen åkte jag iväg på gitarr. Och  nu sitter jag och äter en macka på mammas jobb. Ska snart fixa iordning mig. Här för jag fick et lite stressigt sen ska Jag och Petra gå på Tjejkväll på stan!

hälsoruset

Hej! Idag ska jga vara med i nåt som heter hälsoruset. Så ni får hålla tummarna för att det går bra för mig!! Men nu måste jag fixa mig. Hej då

Grattis!

Hej! Har jätte ont i skulderbladen och lite i ryggen. Vi ska snart åka iväg till Johanna för hon fyller år!


Tack ni bäst

Hej! Tack för alla söta kommentera!! Nu är Cornelia här. Var jätte längesen vi var men nu är hon här!!! sen ska vi hem till henne ett tag!! 


God natt

God natt alla. Nu ska jag gå och lägga mig skola imorrn skulle gått och lagt mig för 37 minuter sen!! Så lika bra att jag försöker sova nu. God natt.

Sen middag med god middag

Det blir en sen middag idag. Men det blir gott. Vi ska grilla majskolvar (stavning) !!!!!!!!! och kyckling. Men nu ska jag gå ut lite allla i familjen är ute förutom min brossa Som spelar Xbox.

jag sliter ni läseer och hjälper mig!!!

Tänkte ni ville ha nånting att läsa medans jag sliter med att städa och göra fint! Så läs nu eller gå och gör nåt annat. Fast ni får jätte gärna stanna kver och läsa och kommentera om bloggen. Vad ni tkr jag ska skriva om och så!!!

Planer

Hej! Här kommer mitt lilla schemma för veckan!! Måndag: vara med Cornelia ska bli sjukt kul var jätte länge sen jag träffa henne! Tisdag: Ska försöka sälja lite mera Majblommeor tror jag. Onsdag: Kvar länge på skolan tror jag Torsdag: Gitarr och Tjejkväll på stan med Petra Fredag: Troligen disco

Vad trött jag blir på mig själv

Ja jag blir verkligen trött på mig själv har inte kommit iväg och städat än. Bara sitter och glor framför datorn men nu ska jag gå jag lovar er!!

Sarah tjulander

hej! Kolla gärna in den här bloggen www.sarahtjulander.blogg.se Jag är med och tävlar om att bli veckansblogg där, det tycker jag ni också ska!!!

Så trött

hej! Petra åkte hem kolckan halv 4. Jag är jätte trött funderar på om jag ska städa lite och sen sova lite!!! I morrn är det skola!!

Tivolli med bästa bästa

Har varit på tivolli idag igen med bästa bästa Petra. Nu ska hon sova över hos mig. Vi ska snart kolla på Bones.


Tivolli med bästa

Hej! har varit på tivolli med bästa Frida. Hon lura mig att åka hulken, den var skit läskig men det var kul hon bara satt och skratta och jag skrek. Efter stod jag och skaka. Träffade Jonte och några där!! Sen har jag varit hemma hos henne! Nu ska jag snart ut på landet!

så blev det

Hej! Så här blev det till slut efter ett lite snack med Frida, Tack för hjälpen du är bäst!! Inte världens bästa kort men måste gå nu bloggar sen

hhjälp mig att välja vad jag ska ha på mig ikväll

 

Who says

hej! Har varit ute och hjälpt mamma att fixa på altanen. Nu har jag gjort påskkort. Just nu sitter jag och diggare en låt som man verkligen ska ta lärdom så sök på Who says med selena gomez. Den är jätte bra. Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig när vi ska till min gudgamilje för min gudfar fyller år!! Lägger ut bild sen!!

Fadder

Hej! Har fortfarande inte duschat. Kmr på massa annat att göra, kanske inte så viktiga. Men nu ska jag skriva ett brev till ett barn som jag fadder till. Jag har fått ett fadderbarn i asien, genom sos barnbyar. Så nu ska jag skriva ett brav till han.

Världens bästa

Hej! Vill bara säga att jag har världens bästa moster, jag får alltid så fina presenter av henne. Hon är helt enkelt bäst. vi kom hem från henne igår typ klockan halv 1 på natten. Sen vaknade jag ju såklat klockan 8. Nu ska jag duscha. Glad påsk alla

Stor stan

Hej! var ute på landet från tisdag till igår sen åkte jag in till min moster i Stockolm. Så nu har jag sovit i hennes nya lägenhet för första gången. Idag ska vi ut och shoppa!! Det ska bli kul :) men först ska vi äta frukost sen ikväll kmr resten av familjen, så då ska pappa hjälpa Åsa (moster) att skruva ihop någta saker. Kram hoppas ni får en bra dag!!

Petra

Vaknade tidigt idag så jag duscha i morsse är så skönt med påsklov även om jag är fullbokad hela veckan!!! Snart kmr Petra men ska ut och njuta lite i solen nu!!!!

Kom hem halv fem

Kom hem från sälen halv 5 kanss skönt att komma hem och ha påsklov. Sen har jag ju längtat efter katterna. ikväll blir en lung kväll!! I morrn kanske jag ska vara med petra. Har sån himla lust att gå på bio, har ni nåt tips på nån film som går???

Har fint

Hej! det är jätte fint väder här. Det har varit som varmast när det var 13 plus grader. Men ska ändå bli skönt att komma hem i morrn

Sälen

Heej alla!! är i sälen. Har det super mysigt solen skinner och allt är underbart. Hoppas ni har det bra??

Stan med vännerna

Heej! Idag efter skolan gick jag, Nira och Sara på stan. fast vi köpte inte så mkt jag köpte ett par solglasögon. Kanske läggwer ut en bild sen. Bloggar mer ikväll

Ska baka enu mer

Ska baka enu mer idag. Så de tär ng dags att sätta fart. Det går inte så bra med bloggen. Har typ bara en människa som läser den varje dag.

springer

Hej! Jag kom nyss hem från skolan. Nu ska jag ut och springa ungefär 5-6 km. Bloggar när jag kmr hem igen!!!

Pizzabullar

Hej alla kära bloggläsare. Har nyss bakat Pizzabulalr funderar på om jag ska gå ut och ta lite frisk luft. Även fast jag har varit ute, mellan 14-16.30. Men man kan aldrig få för mkt friskluft!! Så nu tkr jag att ni ska stänga av datan och gå ut.

Header

har försökt fixa en header men det går s¨å himla dåligt för mig. Jag får damp på datan. När jag har lagt ill header så står det bara klicka på uppdatera i din webbläsare men jag vet inte hur man gör det!!! Nån som vet det kanske är olika från olika datorer!!

Skolan med Nora

Hej! Snart sticker jag till skolan, eller när Nora kmr vi ska göra sälskap till skolan. Idag kanske jag sticker ner på stan en snabbis. jaja men nu kmr Nora snart så ska väll ta och göra i ordning mig lite till. Bloggar när jag kmr hem!!!

Nån som vet

hej! ska köpa en ny mobil men vet inte vilken funderar på "Htc desier z" Nån som har en sån eller vet om den är bra?? Jag har aldrig haft en htc förut, men har hörtatt dom är bra. Men får väl gå till nån mobilaffär. Och känna lite på den och så i verkligheten!! Men om ni vet nåt. så snälla kommentera

Från dans till Stockholm

Heej! I går var jag och Sara hos Nora. Vi hade jätte kul. Snart ska jag iväg på dans. och efter det ska jag bara hem och byta om och äta lunch sen åker jag till Stockholm, med Johanna, Kussen (Lion), Kiwi och en till hund. Vi ska hjälpa Åsa att flytta. Får se om jag bloggar nåt mer idag. Kanske lånar Åsas data. Vi får se. Hoppas ni får en underbar dag alla bloggläsare.

badhuset

Idag var jag och badade. det var ganska kul. Nu sitetr jag och kollar lite på faccebook. i morrn är det gitarr. Bloggar mer i morrn!!

skypear

Igår var jag med Petra och sen städade hann inte blogga nåt. Idag var jag också med Petra fast idag var vi hos henne. Nu sitter jag och skypera med Albert.

har haft det kul tills...

hade super kul tills jag ramla och flög eller nåt. Och gjorde illa mitt högra knä. Det enda som var kul då var att få åka skoter till sjukstugan. Men allt var bra men fick lov att linda lite. Och i fredags så var min brorssa på innebandy match men det slutade på akuten. Han blev typ lite puttad eller nåt så han gjorde illa sitt högra knä. Men det är värre för han, han går med kryckor. Men jag har oxå ont!!!

ja vad gör jag nu

ja jag vet inte vad jag ska skrivaeftersom jag inte vet vad jag gör just nu får skrivamer när jag kmr hem!!

Hur ska det gå

hej nu ska jag antagligen gå ut och åka sikdor. Har såna som är böjda fram och bak. Hoppas det går bra att åka med dom. Haraldrig åkt med såna skidor.

RSS 2.0