Träna

Heej! snart ska jag iväg och träna men vet inte vad jag ska ha på mig hoppas jag kommer på nåt!! Jo jag glömmde att skriva att jag har typ skaffat som ett jobb jag sitter barnvakt åt min mammas kollegas barn och varje gång tjänar jag 150 kr!!! Nu måste jag verkligen gå och byta om. Jo nån som vet hur man gör en header!!! är så dålig på sånt

sportlov is over

Heej! igår var jag hos min gudfamilj eller ja hela min familj var där. Vi kom ditt klocka 20.00 för Lukas hade fotbolls match mot sala domvan med 2-1 och lukas gjorde det första målet. Eftersom vi kom ditt så sent åkte vi hem ganska sent klockan var 01.30 när vi kom hem!! Ja i morrn är det skola igen nu är sportlovet slut!!! Idag ska jag typ göra inget ska kanske duscha nu!!

...

Jag skulle ju haft frilufdag eller nåt sånt i ferdags men den blev inställd. Igår var det dans sen var jag lite på stan idag ska jag typ inte göra nånting. Jo jag ska packa för vi ska till skattmansö med skolan i morrn

har inte bloggat

Heej! sorry för att jag inte har bloggat men har haft fullt upp. Idag var cornelia här vart inte så länge, jag ska snart på gitarr. I morrn har vi typ natur dag eller nåt vi ska åka skridskor på natur is. Längtar inte!!
Ska snart fixa en ny header!

Vila i frid!!

Det hände en jätte tragisk olycka i Enköping igår. En femton årig tjeje blev på körd av en buss :( Jag grätt jätte mycket när jag hörde det!! Hon var ju bara femton år. Hennes liv hade ju knappt börja. Vila i frid!!

LEDIG!!

Ja jag e ledig onsdag till fredag så himla skönt!!! Fast i morrn ska jag plugga lite men iaf jag får sovmorgon. Idag har världens bästa Petra varit här!! Vi har kollat på oceen 11. Den e ass bra så nu måste vi se oceen 12 och 13!!!
Aa ikväll är det Cogur town!!



                            Bye bye

RSS 2.0